Design Bank Azzurro van Leolux
Design Bank Azzurro van Leolux
Design Bank Azzurro van Leolux

Azzurro

Een tijdloze vertelling over elegant design en verfijnde klasse

Het verhaal van Azzurro leest als een roman. Ingetogen vertrouwde ontwerper Cuno Frommherz het verhaal aan het papier toe, met elegante lijnen en verfijnde details. Zo werd Azzurro een tijdloze vertelling over kwaliteitsdesign, omringd met liefde en aandacht.

Kenmerken

  • Leverbaar als 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zitsbank en als poef.
  • Bekleding van de romp, zitkussens en rugkussen  kan apart gekozen worden.
  • Uitgevoerd met pootjes “Pied” (standaard) in gepolijst aluminium. Optioneel zijn de h-vormige dragers “Connecté” in gepolijst aluminium.
  • Voor extra comfort is er een Azzurro hoofdsteun leverbaar.

Voor een optimaal gebruik houdt u uw tablet in landschapsmodus.

Draai uw tablet

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.