Verkooppunten

Viewpoint collectie

Als je grip wil hebben op de toekomst, moet je durven vooruitkijken. Initiatieven nemen die nieuw terrein verkennen en de wereld vanuit een andere hoek observeren. Dat is waarom Leolux de Viewpoint Collection introduceert. Om producten, processen en denkwijzen in een ander licht te zetten en nieuwe wegen te ontdekken.

De Leolux Viewpoint Collection omvat producten met een verhaal. Denk aan experimenten, eenmalige kunstprojecten of materiaalstudies. Soms zoeken we naar een nieuwe interpretatie van een bestaand model. Gebruiken we alternatieve materialen en zoeken we naar vormen die het ontwerp een nieuwe dimensie geven. Maar we ontwikkelen ook stukken speciaal voor deze collectie. Eén element hebben ze allemaal gemeen: ze bieden een nieuwe kijk op de wereld waarin we wonen en leven.

Voor deze collectie zoeken we naar nieuwe samenwerkingen. Bijvoorbeeld met de glasblazerij van het Nederlands Glasmuseum. Of met Flock Techniek, een bedrijf gespecialiseerd in de coatingtechniek ‘flocken’. Ook slaan we de handen ineen met kunstenaars om hun visie op wonen en leven te vertalen naar een uniek product. De komende jaren blijven we voortbouwen aan deze collectie, om verder te ontdekken en te verkennen. En we nodigen iedereen uit om deze reis samen met ons te maken.