Verkooppunten

Bora Bora

Axel Enthoven, 1983

Een icoon in de Leolux-collectie, dat is Bora Bora. Een revolutionair ontwerp van de hand van Axel Enthoven dat sinds de introductie in 1983 zijn schare fans alsmaar heeft uitgebreid. De redenen daarvoor zijn helder: Bora Bora combineert een tijdloos gracieus ontwerp met een ongekend comfort. Zien doet bewonderen, zitten doet waarderen.

Een Leolux-icoon. Revolutionair bij de introductie in 1983 en sindsdien de maatstaf voor comfort en design.

01 - 02
Geraffineerde lijnen hoeven niet complex te zijn. De aantrekkingskracht van Bora Bora schuilt voor een groot deel in de eenvoud. Bijvoorbeeld in de manier waarop de armleuningen en de poten in elkaar versmelten. In de ranke zitkussens die op de uiteindes subtiel toelopen.

Productoverzicht

Bora Bora is leverbaar als fauteuil en als bank in verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor banken met 2 kussens van elk 65, 80 of 90 centimeter breed of met 3 kussens van elk 65 of 70 centimeter. En natuurlijk is er ook een bijpassende poef. Voor het perfecte comfort kun je de zitdiepte (-3 cm) en zithoogte (+3 of -3 cm) laten aanpassen.

Bora Bèta

Spreekt het design van Bora Bora je aan, maar heb je liever een bank met een iets hogere rug? Kies dan voor Bora Bèta. Deze versie heeft hetzelfde elegante vormgeving, maar de rugleuning is aanzienlijk hoger, voor nog meer comfort en ondersteuning.

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.