Verkooppunten

Video's

Hoe koppel je de elementen van je hoekbank? Of hoe werkt het neigmechaniek van je fauteuil? Bekijk hier enkele uitlegvideo’s voor het gebruik van jouw Leolux-meubel.

Plooivorming

Bekijk hier een korte uitleg over plooivorming en waarom het een niet te voorkomen karakteristiek van onze producten is. Daarnaast laten we je zien wat je kunt doen om plooivorming tot een minimum te beperken.

Koppelen van je elementenbank

Heb je een bank die uit meerdere elementen bestaat? In deze video leggen we uit hoe je de elementen koppelt en ook weer ontkoppelt wanneer je de bank wilt verplaatsen. Let op: enkele bankenprogramma’s hebben hun eigen specifieke koppelsysteem. Voor meer uitleg over die systemen raden we je aan om contact op te nemen met onze serviceafdeling.

Kussens opkloppen

Door de kussens van je bank regelmatig op te kloppen, houd je het comfort van je bank op niveau. In deze video laten we je zien hoe je hierbij te werk gaat.

De neigfunctie van je fauteuil gebruiken

Sommige fauteuils geven je de mogelijkheid om de zitkuip te kantelen om de perfecte zitpositie de vinden. Dat noemen we ook wel de ‘neigfunctie’. In deze video laten we zien hoe je die functie gebruikt.

Een haaltje herstellen met een Wondernaald

In een boucléstof kan een haaltje ontstaan doordat je in een lus van de stof blijft haken. In deze video laten we je zien hoe je dit eenvoudig kunt herstellen.