Verkooppunten

Mayon

Christian Werner, 2012

Lijnen van verfijning die vorm geven aan subliem comfort, dat is de gedachte achter het ontwerp van Mayon. Al sinds de introductie in 2013 is dit model bijzonder geliefd vanwege de ingetogen vormgeving en het verrassend actieve comfort. Mayon is absoluut het ontdekken waard.

Mayon en Mayuro

Scherp geprijsd in Senso-leer

De stijlvolle comfortbank Mayon en fauteuil Mayuro van Christian Werner zijn nu wel heel aantrekkelijk. Want als u kiest voor een van de vele kleuren Senso-leer, profiteert u van een uiterst scherpe actieprijs! Zo is er al een Mayon 2-zitsbank voor maar € 3.495!

Ontdek het eindeloze comfort van Mayon in het Leolux Experience Center of bij de Leolux-dealer bij u in de buurt!

01 - 04

Golvende lijnen

Mayon kent een uitgekiend design. Geef je ogen de kost en volg de golvende lijnen van de rug via de armen tot in de verfijnde voetjes. Subtiel tot in de puntjes.

Meebewegen

De armen van Mayon kennen een geraffineerd design. Niet alleen hebben ze een oogstrelende welving en vriendelijke ‘kuiltjes’ als stoffeerdetail; ze veren ook lichtjes mee met je arm. Alles voor het optimale comfort.

Productoverzicht

Mayon is er in vier verschillende formaten, uiteenlopend van een 2-zitter tot een riante 3,5-zitsbank. Daarnaast is er een Mayon fauteuil en past ook de fauteuil Mayuro perfect bij dit design.