Verkooppunten

Loya

Studio Truly Truly, 2024

Met Loya creëer je een plek die er altijd voor je is. Verfijnd en vol fraaie details. Dit is een bank die zich ruimhartig voor je openstelt. Je herkent Loya aan de royale maatvoering en de uitstraling van totale zachtheid.

Introductieaanbod

Loya staat nu als exclusieve primeur bij de Leolux Select Stores en in het Leolux Experience Center in Breukelen. Bovendien geldt er nu een speciaal introductieaanbod. Kies voor de prachtige boucléstof Robou en je profiteert van een aantrekkelijke actieprijs.

‘Soft mass’

Ontwerpers Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly baseerden hun design op het principe van ‘soft mass’: het toekennen van volume aan een tweedimensionaal materiaal. Het ontwerp neemt rechte, geometrische vormen en vult ze uit tot een compositie van zachte blokken die je onvoorwaardelijk comfort bieden.

Loyaliteit

De overstekende arm- en rugleuningen vallen meteen op. Doordat ze licht gekanteld zijn, vormen ze een open uitnodiging om plaats te nemen. Een uitnodiging die voor altijd geldt. Want dat is Loya, de loyale haven van comfort in jouw interieur.

Zadelsteek

Over het hele ontwerp loopt een lekker uitgesproken bies. Een royale zadelsteek, aangebracht door de alleskunners in het Leolux-atelier. De bies creëert een mooie lijnvoering en is bovendien zodanig geplaatst dat je ‘m niet voelt als je geniet van je welverdiende ontspanning op de bank.

Gestoffeerde basis

Loya legt contact met de grond via een gestoffeerd platform. Dit is net wat verder teruggeplaatst dan de zitting en bovendien uitvoerbaar in een afwijkend materiaal ten opzichte van de rest van de bank. Zo geef je een heel eigen twist aan jouw Loya-bank.

Uitvoerbaar in een afwijkend materiaal
Uitvoerbaar in een afwijkend materiaal

Krachtig programma

Studio Truly Truly tekende een uniek programma, dat moeiteloos laveert tussen groots en intiem, tussen krachtige vormen en een comfort zonder weerga. Zo heb je de keuze uit onder meer banken, vrijstaande divans, twee verschillende poefs en een groot aantal aanbouwelementen. Ook zijn er accessoires voor extra comfort, zoals de hoofdsteun (bij zowel de rug- als de armleuning te plaatsen) en een armrol.

Het programma Loya omvat onder meer banken, vrijstaande divans, twee verschillende poefs en een groot aantal aanbouwelementen.

Romp en basisplatform kunnen in verschillende bekledingen en kleuren worden uitgevoerd.

Voor extra comfort biedt Loya een hoofdsteun en een armrol.

Introductie Loya

Primeur op IMM 2024

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.