Verkooppunten

Leolux Center

Leolux Experience Center

Bezoeken
De Corridor 9A
3621 ZA Breukelen
Nederland
Openingstijden
ma26 febGeslotendi27 feb10:00 - 17:00wo28 feb10:00 - 17:00do29 feb10:00 - 17:00vr1 mrt10:00 - 17:00za2 mrt10:00 - 17:00zo3 mrt11:00 - 17:00

Inspiratiedagen in Leolux Experience Center Breukelen op 2 en 3 maart

Deze editie staat in het teken van de naderende lente, de 90e verjaardag van ons bedrijf en natuurlijk de nieuwste modellen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence. Er is van alles te beleven, dus zet deze dagen alvast in je agenda!

Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur
Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur.

Nog meer inspiratie dan normaal

Wil je inspiratie opdoen voor een nieuw interieur? Maak dan in het weekend van 2 en 3 maart een stop langs de A2 in Breukelen voor de Leolux Inspiratiedagen. Onze vriendelijke adviseurs nemen graag de tijd voor je, in een sfeervolle ambiance die zo mogelijk nog meer te bieden heeft dan normaal. Denk bijvoorbeeld aan een moodboard op maat met je favoriete materialen of een handgemaakte artistieke impressie van het mooie meubel dat binnenkort in jullie interieur prijkt!

Een warm welkom voor jouw dromen en ideeën

Nergens beleef je Leolux zoals in nieuwe Experience Center aan de A2 bij Breukelen. Een unieke ervaring waar jouw ideeën altijd welkom zijn. Loop binnen en laat je inspireren door alle modellen, mogelijkheden en materialen en vind de perfecte combinatie voor jouw interieur.

Kom langs in Breukelen

In het Leolux Experience Center ben je altijd van harte welkom. Een afspraak maken is in principe niet nodig, maar de drukte in het Experience Center kan nogal wisselen. Daarom plannen we graag een adviesgesprek met een van onze interieurspecialisten voor je in. Klik hieronder om een afspraak te plannen.

01 - 04

Alle modellen en materialen

Op twee verdiepingen wacht ruim 3000 vierkante meter aan wooninspiratie op jouw komst. Je kunt helemaal opgaan in de collectie van Leolux, van de absolute klassiekers tot laatste nieuwkomers. Stap binnen, met of zonder afspraak, en probeer je favoriete modellen eindeloos uit. Compleet met een persoonlijk advies van een van onze experts natuurlijk.

Pode en Évidence

Leuk om te weten: in het Leolux Experience Center kun je nog meer ontdekken dan alleen Leolux. Wat dacht je van Leolux’ zustermerken Pode en Évidence? Ook deze collecties zijn nergens zo uitgebreid te bekijken en proberen als in het Experience Center.

01 - 02

Pode biedt een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

Dit team staat voor je klaar

Daan Nijhuis

Assistent-vestigingsmanager

Karen Keppel

Verkoopadviseur

Wenda Voorhaar

Verkoopadviseur

Dennis Zijdel

Verkoopadviseur

Rachna van Nieuwenhuizen

Verkoopadviseur

Cindy Terpstra

Verkoopadviseur

Dick van Houwelingen

Verkoopadviseur

Elvira Groeneveld

Hospitalitymedewerker

We kijken uit naar jouw komst!

Ons team van deskundige adviseurs kan niet wachten om jou te mogen verwelkomen in Leolux Experience Center Breukelen. Want hoe mooi het ook is, wij zijn pas tevreden als we onze bezoekers hebben kunnen verbluffen met de ultieme Leolux-ervaring. Je bent altijd welkom. Een afspraak is niet nodig, maar wel een aanrader als je graag een uitgebreid interieuradvies van een van onze Leolux-specialisten wilt.