Verkooppunten

Leolux Center

Leolux Experience Center

Open om 10:00 uur

Bezoeken
De Corridor 9A
3621 ZA Breukelen
Nederland
Openingstijden
ma17 junGeslotendi18 jun10:00 - 17:00wo19 jun10:00 - 17:00do20 jun10:00 - 17:00vr21 jun10:00 - 17:00za22 jun10:00 - 17:00zo23 jun12:00 - 17:00

In de maanden juli en augustus is het Leolux Experience Center Breukelen op zondag gesloten

De overige dagen (dinsdag t/m zaterdag) zijn we gewoon geopend en ben je van harte welkom voor inspiratie en advies.

Kom langs in Breukelen

In het Leolux Experience Center ben je altijd van harte welkom. Een afspraak maken is in principe niet nodig, maar de drukte in het Experience Center kan nogal wisselen. Daarom plannen we graag een adviesgesprek met een van onze interieurspecialisten voor je in. Klik hieronder om een afspraak te plannen.

01 - 04

Alle modellen en materialen

Op twee verdiepingen wacht ruim 3000 vierkante meter aan wooninspiratie op jouw komst. Je kunt helemaal opgaan in de collectie van Leolux, van de absolute klassiekers tot laatste nieuwkomers. Stap binnen, met of zonder afspraak, en probeer je favoriete modellen eindeloos uit. Compleet met een persoonlijk advies van een van onze experts natuurlijk.

Pode en Évidence

Leuk om te weten: in het Leolux Experience Center kun je nog meer ontdekken dan alleen Leolux. Wat dacht je van Leolux’ zustermerken Pode en Évidence? Ook deze collecties zijn nergens zo uitgebreid te bekijken en proberen als in het Experience Center.

01 - 02

Pode biedt een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

Dit team staat voor je klaar

Daan Nijhuis

Assistent-vestigingsmanager

Karen Keppel

Verkoopadviseur

Wenda Voorhaar

Verkoopadviseur

Dennis Zijdel

Verkoopadviseur

Rachna van Nieuwenhuizen

Verkoopadviseur

Cindy Terpstra

Verkoopadviseur

Dick van Houwelingen

Verkoopadviseur

Simone Flohr

Verkoopadviseur

Elvira Groeneveld

Hospitalitymedewerker

We kijken uit naar jouw komst!

Ons team van deskundige adviseurs kan niet wachten om jou te mogen verwelkomen in Leolux Experience Center Breukelen. Want hoe mooi het ook is, wij zijn pas tevreden als we onze bezoekers hebben kunnen verbluffen met de ultieme Leolux-ervaring. Je bent altijd welkom. Een afspraak is niet nodig, maar wel een aanrader als je graag een uitgebreid interieuradvies van een van onze Leolux-specialisten wilt.