Verkooppunten

Registreer je Leolux-product

Gefeliciteerd met je Leolux-meubel! Op deze pagina kun je je bank, stoel of tafel registreren. Mocht je dan ooit een vraag of een probleem hebben, dan weten we precies om welk product het gaat en kunnen we je snel helpen.

Gratis rondleiding

Voor de echte designliefhebber is er natuurlijk niets mooier dan een rondleiding bij de makers. Het Leolux Visitor Center in Venlo is het startpunt van de rondleiding door de fabriek van Leolux. Als dank voor je registratie geven wij je een gratis rondleiding voor 2 personen. Als je registratie compleet en door ons verwerkt is, ontvang je van ons een bevestiging met jouw unieke code.

Productinformatienummer

Wij vragen in dit formulier om het ‘ProductID-nummer’ van je meubel. Dit productinformatienummer is verbonden met het meubel en geeft ons alle relevante gegevens over de order (bijvoorbeeld de exacte bekleding, lakkleuren, etc). Je vindt het nummer bij je garantiebewijs en op de sticker aan de onderzijde van het meubel.

Dhr.

Dhr.
Mevr.

Nederland

België
Duitsland
Frankrijk
Verenigd Koninkrijk
Ierland
Nederland
Oostenrijk
Luxemburg
Zwitserland
ProductID toevoegen
Voorbeeld: 901-100 1535023
Het Product ID nummer vind je op de sticker onder het meubel.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.