Verkooppunten

Prismo

Edward van Vliet, 2017

Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo-tafels visueel interessant. Daarnaast is er de balans, de verfijnde synthese tussen het ranke frame en het keramische of glazen blad. Tijdloos design voor interieurs die met zorg en liefde zijn ingericht.

Materialen

Voor het blad kun je kiezen uit drie materialen: glas, keramiek of eiken. Binnen al deze materialen heb je bovendien verschillende kleuren tot je beschikking.

01 - 06

Bijschuiven

Een bijzonder handige variant is de Prismo van 48x28 cm met een hoogte van 54 cm. Die is zodanig ontworpen dat hij ideaal bij te schuiven is over de zitting van de bank.

Productoverzicht

De tafels Prismo zijn leverbaar als salontafel met een vierkant blad (op een rond frame) of met een rond blad (op vierkant frame). Afmetingen: 100x100, 80x80 of 60x60 cm. De hogere bijzetter heeft een blad 40x40 cm en de ronde bladen hebben doorsnedes van 100, 80, 60 en 40 cm.

Ontdek meer

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.