Verkooppunten

Een warm welkom voor jouw dromen en ideeën

Leolux Experience Center Breukelen

Als je regelmatig over de A2 tussen Utrecht en Amsterdam rijdt, kan het je niet ontgaan zijn. Het onderscheidende silhouet van een nieuw gebouw ter hoogte van Breukelen. Hier ligt het nieuwe Leolux Experience Center. Een wereld van beleving en inspiratie, waar jouw ideeën altijd welkom zijn.

Opgaan in Leolux

In het nieuwe gebouw aan de Corridor 9 in Breukelen wacht je ruim 3000 vierkante meter aan wooninspiratie. Je kunt helemaal opgaan in de collectie van Leolux en je favoriete modellen eindeloos uitproberen. Compleet met een persoonlijk advies van een van onze experts natuurlijk.

Natuurlijk kom je in het Experience Center ook van alles te weten over Leolux zelf. Duik bijvoorbeeld eens in de bijna 90-jarige historie van het bedrijf. Of ontdek de designers, de mooie materialen en het vakmanschap die jouw persoonlijke meubel mogelijk maken. Dankzij al deze verhalen kun je pas echt ervaren wat jouw Leolux zo mooi maakt.

Pode en Évidence

Maar er is nog veel meer te beleven. Ontdek bijvoorbeeld ook eens wat Leolux’ zustermerken Pode en Évidence te bieden hebben. Ook deze collecties zijn nergens zo uitgebreid te bekijken en proberen als in het Experience Center.

01 - 02

Pode biedt een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

We kijken uit naar jouw komst!

Wij kunnen niet wachten om jou te mogen verwelkomen in Leolux Experience Center Breukelen. Want hoe mooi het ook is, wij zijn pas tevreden als we onze bezoekers hebben kunnen verbluffen met de ultieme Leolux-ervaring.