Verkooppunten

Voorjaarsshow in Breukelen

Interpretaties

Tijdens een speciale ‘Maartshow’ presenteerden we het nieuwe bankenprogramma ‘Naila’ aan onze dealers, gecombineerd met een unieke food experience door Marije Vogelzang. En goed nieuws: Naila is vanaf nu voor iedereen te ontdekken in het Leolux Experience Center in Breukelen.

De introductie van een nieuw Leolux-model is altijd weer een mooie mijlpaal. Dit voorjaar introduceren we een nieuw bankenprogramma Naila en een bijpassende salontafel Elli. Beide producten zijn ontworpen door Hanne Willmann: de Berlijnse designer die ook het programma Enna en de tafel Nunos vormgaf. Tijdens onze voorjaarsshow ‘Interpretaties’ stelden we deze beide producten voor aan onze dealers.

Naila en Elli zijn vanaf nu voor iedereen te ontdekken in het Leolux Experience Center in Breukelen.

Eindeloos ontspannen

Naila is een programma van banken en verrassende elementen waarin je eindeloos kunt ontspannen. De zit is ietsje lager en dieper dan bij veel andere modellen, waardoor je heerlijk kunt relaxen. Het ontwerp is door Hanne Willmann voornamelijk opgebouwd uit ellipsvormen, afgewerkt met prachtige details, in het bijzonder de verfijnde voetjes, die leverbaar zijn in hout en aluminium. Wil je Naila zelf komen ontdekken? Kom dan langs in Breukelen, want er staan verschillende opstellingen voor je klaar.

Food experience door Marije Vogelzang

Naila is een programma dat je dankzij de vele mogelijkheden op talloze manieren kunt interpreteren. Niet voor niets droeg de presentatie in Breukelen ook de naam ‘Interpretaties’. Om dat thema extra lading te geven, verzorgde food designer Marije Vogelzang een unieke ‘food experience’ voor onze gasten.

Marije liet hen ervaren hoe onze zintuigen elkaar sturen. En hoe je smaken heel anders interpreteert op basis van al die verschillende indrukken. Een verrassende ervaring in geuren en kleuren. In het onderstaande filmpje vertelt Marije er zelf wat meer over.