Verkooppunten

Leolux Experience Center

Inspiratiedagen in Breukelen

Laat jij je graag inspireren door het mooiste design? Omcirkel dan het weekend van 4 en 5 november in je agenda! Want dan ben je van harte uitgenodigd voor het Leolux Inspiratieweekend in ons Experience Center in Breukelen. Een niet te missen evenement als je je wilt verdiepen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence.

Zaterdag 4 november 10:00 - 17:00 uur.
Zondag 5 november 11:00 - 17:00 uur.

Alleen dit weekend: Portello cadeau

Voor de snelle beslissers is er nog een extra reden om dit weekend langs te komen in Breukelen. Want bij aanschaf van een gestoffeerd zitmeubel ontvang je een Portello bijzettafel cadeau. Deze deal is alleen geldig tijdens de Inspiratiedagen. Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze actie.

Een jaar Experience Center

Tijdens het Inspiratieweekend is er van alles te beleven in het Leolux Experience Center in Breukelen.
Het is immers een jaar geleden dat de deuren opengingen en dat mag gevierd worden.

Ontdek de collecties

Natuurlijk kun je uitgebreid de tijd nemen om de collecties van Leolux, Pode en Évidence te verkennen. Bij alle merken zijn de afgelopen tijd mooie producten toegevoegd en het Inspiratieweekend is een uitgekiende gelegenheid om deze te ervaren. Daarbij serveren we natuurlijk een lekker hapje en een drankje. Bovendien worden beide dagen opgeluisterd door livemuziek.

01 - 03

Leolux

Stoffeerder in actie

In het Experience Center kom je alles te weten over onze meubelen, maar over het verhaal achter de producten. En tijdens het Inspiratieweekend voegen we daar nog een uniek inkijkje aan toe. Er is namelijk een stoffeerder aanwezig die ter plekke laat zien hoe een Leolux-meubel gestoffeerd wordt. En daarbij mag je natuurlijk alles vragen wat je over dit mooie ambacht en onze producten wilt weten.

Vind je verhaal

Van de designers tot de historie, en van het vakmanschap tot de materialen: tijdens het Inspiratieweekend kom je alles te weten over onze merken en producten. Tegelijkertijd zijn wij ook heel benieuwd naar jouw eigen verhaal. Wat spreekt jou aan in onze producten? Of kom je juist langs om dat te ontdekken? Onze deskundige adviseurs kijken ernaar uit om je daarbij te helpen!

Leolux Inspiratiedagen

Zaterdag 4 en zondag 5 november
Zaterdag 4 november 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 5 november 11:00 tot 17.00 uur.

Leolux Experience Center Breukelen
De Corridor 9a
3621 ZA Breukelen