Verkooppunten

Leolux Experience Center

Inspiratiedagen in Breukelen

UPDATE: het volgende Inspiratieweekend vindt plaats op 2 en 3 maart 2024.

Ontdek de collecties

Natuurlijk kun je uitgebreid de tijd nemen om de collecties van Leolux, Pode en Évidence te verkennen. Bij alle merken zijn de afgelopen tijd mooie producten toegevoegd en het Inspiratieweekend is een uitgekiende gelegenheid om deze te ervaren. Daarbij serveren we natuurlijk een lekker hapje en een drankje. Bovendien worden beide dagen opgeluisterd door livemuziek.

01 - 03

Leolux

Stoffeerder in actie

In het Experience Center kom je alles te weten over onze meubelen, maar over het verhaal achter de producten. En tijdens het Inspiratieweekend voegen we daar nog een uniek inkijkje aan toe. Er is namelijk een stoffeerder aanwezig die ter plekke laat zien hoe een Leolux-meubel gestoffeerd wordt. En daarbij mag je natuurlijk alles vragen wat je over dit mooie ambacht en onze producten wilt weten.

Vind je verhaal

Van de designers tot de historie, en van het vakmanschap tot de materialen: tijdens het Inspiratieweekend kom je alles te weten over onze merken en producten. Tegelijkertijd zijn wij ook heel benieuwd naar jouw eigen verhaal. Wat spreekt jou aan in onze producten? Of kom je juist langs om dat te ontdekken? Onze deskundige adviseurs kijken ernaar uit om je daarbij te helpen!

Leolux Inspiratiedagen

Zaterdag 4 en zondag 5 november
Zaterdag 4 november 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 5 november 11:00 tot 17.00 uur.

Leolux Experience Center Breukelen
De Corridor 9a
3621 ZA Breukelen