Verkooppunten

Iduna

Beck Design, 2017

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in je woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat je direct herkent in de salontafels Iduna. De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout. Groot of klein, in een hoge of een lage uitvoering voor de mooiste combinaties.

Materialen

Het blad wordt uitgevoerd in massief eiken (in alle eiken olie- of beitskleuren) of in marmer: ‘Bianco Carrara’ of ‘Marron Emperador’. Let op: Marmer is een natuurlijk materiaal. De kleur en structuur verschillen per product en het vraagt extra aandacht bij het onderhoud.

Beck Design

Iduna is ontworpen door Norbert en Silja Beck, die samenwerken als Beck Design. Zij ontwierpen al verschillende geliefde Leolux-producten en Iduna sluit zich moeiteloos bij dat rijtje aan.

Productoverzicht

Iduna is leverbaar als salontafel in 2 maten: 113x73cm, 90x58 cm. Beide formaten zijn leverbaar in 2 hoogtes: 32 of 37 cm

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.