Verkooppunten

Taival

Studio Truly Truly, 2024

Taival heeft een aantrekkelijke, zachte vormgeving waarin je heel duidelijk de hand van ontwerpers Kate en Joel Booij van Studio Truly Truly terugziet. En dankzij de subtiele, centraal geplaatste kolommen in het midden van de tafel, is Taival ook nog eens heel praktisch in het gebruik.

Design-DNA

Taival deelt veel design-DNA met Toveri Dining, eveneens een ontwerp van Studio Truly Truly. Het voornaamste verschil zit in de ogenschijnlijke dikte van het blad. Taival heeft een dunnere rand, waardoor het ontwerp net wat ranker oogt.

Productoverzicht

Taival is leverbaar in verschillende vaste formaten, van een compacte vierkante tafel tot een grote rechthoekige variant. Elk formaat heeft dezelfde mooie afgeronde hoeken, waardoor een zachte uitstraling ontstaat. Het blad van de tafel is kun je laten uitvoeren in drie materialen: eikenfineer, notenfineer en lak. Uiteraard kun je de lakkleur en de beits van het tafelblad helemaal zelf kiezen. Voor de kleur van het onderstel heb je de keuze uit verschillende kleuren poedercoating of lak.

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.