Verkooppunten

Pallone Soft Seasons

Boonzaaijer/Mazaïrac/De Scheemaker, 1989

Al 35 jaar verovert Pallone de harten van designliefhebbers wereldwijd. Om dat te vieren, ontwikkelde Leolux een serie die het ontwerp een nieuwe draai geeft. Want voor het eerst is er nu een reeks met de zitting in stof, in plaats van leer.

Pallone Soft Seasons

In stijl met deze ‘revolutie’ is deze Pallone-serie vernoemd naar de draaiing van onze mooie planeet en de invloed daarvan op ons leven. Die beweging brengt ons dag en nacht, en de wisseling van de seizoenen. En nu dus ook zes mooie combinaties van Pallone met bijpassende bijzettafels Portello, samengesteld door Studio Truly Truly.

SENSE OF SUMMER

FLAVOUR OF FALL

WARMTH OF WINTER

SPIRIT OF SPRING

NATURE OF NIGHT

DAWN OF DAY

ROBOU

Pallone Soft Seasons is de eerste Pallone-serie ooit met een zitting uitgevoerd in stof. En daarom kozen we niet zomaar een stof, maar de prachtige Robou. Een lekker ruige bouclé met eindeloos veel karakter. Deze unieke stof werd geselecteerd door Leolux-artdirectors Studio Truly Truly en geeft deze serie een heerlijke zachtheid.

SENSO & CERAS

Bij elke variant van Pallone Soft Seasons is de rugleuning uitgevoerd in leer. Kies je voor Flavour of Fall of Dawn of Day, dan is dat het zachte nerfleer Ceras. De andere versies zijn uitgevoerd in Senso, de populairste leersoort in onze collectie. Beide materialen geven een heerlijk verfijnd gevoel en creëren een mooi contrast met de ruige zachtheid van de zitting.

CLASSIC’ & ‘NOVO’

De zitting in stof is niet de enige primeur bij deze nieuwe serie Pallones. We introduceren namelijk ook een nieuw ontwerp voor de voetjes. Naast de poot ‘Classic’ (met de zwarte pootdop) is je Pallone nu ook leverbaar met het fijnzinnige voettype ‘Novo’.

CLASSIC

NOVO

Pallone werd in 1989 ontworpen door Boonzaaijer/Mazaïrac/De Scheemaker. Zij tekenden de vriendelijke ‘ballonstoel’ voor het onderwijsproject ‘Het Huis van de Toekomst’. Leolux ontwikkelde de prototypes voor het project en zag de potentie van het ontwerp.

Het huis van de toekomst

Een jaar later debuteerde Pallone in de collectie en in de loop van 35 jaar werd de fauteuil een echte favoriet. Hij toonde zich een ware kameleon; droeg de felste kleuren, maar verscheen ook in bescheiden eenkleurige versies. Er werden verschillende maten en zelfs een tweezitsversie gemaakt, evenals thema-edities zoals Pallone Limited, Pallone Family, Pallone Paradise en nu Pallone Soft Seasons.

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.