Verkooppunten

Naila

Hanne Willmann, 2023

Naila is een programma met een verrassende, open aanblik. De zit is ietsje lager en dieper, zodat je eindeloos kunt ontspannen. En als je houdt van details, dan is dit verfijnde ontwerp van Hanne Willmann precies wat je zoekt. Het lijnenspel van Naila verrast vanuit elke kijkhoek. Overal zie je vloeiende ellipsvormen terug. Zo ontstaat een uitnodigende golfbeweging door het hele ontwerp.

01 - 05

Verrassingselementen

Het Naila-programma bestaat uit verschillende banken en een keur aan verrassende elementen. Natuurlijk kun je een hoek van 90 graden maken, maar als je net even iets spannenders wilt, dan zijn de asymmetrische elementen precies wat je zoekt. Het tussenelement met kleine knik bijvoorbeeld. Daarmee geef je meteen een speelse twist aan jouw interieur.

Op verfijnde voet

Ontwerper Hanne Willmann heeft een ongekend oog voor details. En dat zie je terug in het design van Naila. Kijk maar eens naar de verfijnde, diagonaal geplaatste voetjes, beschikbaar in hout en aluminium. Ze zijn precies uitgelijnd met de fraaie siernaad met zadelsteek die de hoek accentueert.

Tafels

In het Naila-programma is aan alles gedacht. Een breed opgezette chaise longue bijvoorbeeld, als je languit wil loungen. En ook een einddeel met poef ontbreekt niet. Uniek zijn de tafels die speciaal bij dit element ontwikkeld zijn. Ze sluiten perfect aan op de contouren van de poef en zijn ideaal om je telefoon, afstandsbediening of drankje op te plaatsen.

Ontwerp ontmoet vakmanschap

Naila laat perfect zien hoe mooi het resultaat kan zijn als de creativiteit van topontwerpers en het vakmanschap van Leolux elkaar vinden. Nu is het aan jou om te bepalen hoe de ideale Naila voor jouw interieur eruitziet!

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.