Verkooppunten

Lunetta

Studiopepe, 2023

Jij richt je leven in zoals jij dat wilt. En daarom kies jij voor Lunetta. Want deze bank vormt zich helemaal naar jouw wensen. Naar jouw houding en naar jouw stijl. Ontdek hoe deze bank uitersten met elkaar verenigt. Stevig en zacht, strak en los. Tegenstellingen maken het leven spannend. En ze maken Lunetta juist heerlijk ontspannend.

Perfectie in de plooi

Aan de plooien in de bekleding zie je al dat Lunetta een heerlijk comfort heeft. Maar als je goed kijkt, zie je dat er een strak ritme in zit. De hoes van de bank wordt namelijk gestikt op een speciale machine, die overal dezelfde ruimte laat waardoor de plooien ontstaan. Het fundament onder het comfort van de zitting zijn de pocketveren waarmee Lunetta is uitgerust. Die zorgen bovendien ervoor dat je ondanks de lage zitpositie toch gemakkelijk kunt opstaan.

Sofapocket

Lunetta is leverbaar met een mooie sofapocket. Een handige opberghulp voor de afstandsbediening, je telefoon of wat je ook bij de hand wilt hebben. Dankzij de verzwaarde band kun je ‘m gemakkelijk tussen de schaal en het armkussen klemmen. Daarnaast werken we de binnenkant af met steviger materiaal, zodat de vormen van de inhoud zich amper aftekenen. De sofapocket is er alleen in leer en artificial leather.

Studiopepe

Lunetta is de eerste samenwerking van Leolux met Studiopepe. Deze gerenommeerde Milanese designstudio is opgericht door Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto en mag ’s werelds grootste merken tot zijn opdrachtgevers rekenen. Van een compleet interieur tot een enkel product; in elk ontwerp laten Lelli Mami en Di Pinto zich leiden door het onverwachte, met unieke resultaten als gevolg.

Productoverzicht

Lunetta is een bank met een horizontale look. De kussens van de rug en de arm zijn overal even hoog en worden geaccentueerd door een fraaie, prominente bies. Die loopt strak over de kussens en geeft zo een geometrisch tegenwicht aan het zachte, geplooide karakter.

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.