Verkooppunten

Parabolica

Stefan Heiliger, 2008

Veelzijdigheid is ons mensen eigen. Dat gegeven vormde de inspiratie voor Parabolica, een ontwerp van Stefan Heiliger. Met één krul stond het idee op papier. Het gracieuze, veelzijdige eindresultaat is alom geliefd. Elk moment van de dag bewijst Parabolica opnieuw zijn waarde.

Drie gebruiksmomenten

Het krachtige design maakt Parabolica tot een fantastisch object in je woonkamer. De asymmetrische vorm maakt minstens drie gebruiksmomenten mogelijk: ‘normaal’ zitten, ontspannen liggen of actief zitten met de armleuning als klein werkblad.

Productoverzicht

Als je graag wil spelen met kleuren en materialen, biedt Parabolica tal van mogelijkheden. Je kunt namelijk de binnenkant, buitenkant en de ‘band’ in afzonderlijke materialen laten uitvoeren. Parabolica staat op een mooie draaivoet. Je kunt daarbij kiezen uit twee verschillende design. De voet ‘Classic’ heeft een lichte bolvorm, terwijl de voet ‘Disc’ echt een strakke, vlakke schijf is. De draaivoet van Parabolica is bijzonder mooi in geborsteld aluminium of RVS. Wil je liever een kleur? Dan heb je de keuze uit lak en epoxy.

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.