Design Fauteuil Papageno van Leolux
Design Fauteuil Papageno van Leolux
Arrow down

Papageno

Blikvanger met een knipoog

Papageno is het Leolux-symbool voor speelsheid, plezier en humor. De opvallende aluminium voetjes, de licht verende rug en zijn mooie organische vorm, maken Papageno tot een moeilijk te dateren blikvanger. En toch heeft deze Leolux klassieker al meer dan twintig jaar historie. 

Kenmerken

  • Fauteuil met voetjes in gepolijst aluminium.
  • Ook leverbaar in een combinatie van bekledingen.

Voor een optimaal gebruik houdt u uw tablet in landschapsmodus.

Draai uw tablet

Creëer uw eigen Papageno

U bekijkt deze pagina nu via uw mobiele telefoon, maar wist u dat u Papageno op uw tablet of computer tot in detail zelf kunt samenstellen met de Leolux Creator?

Vul hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt een link waarmee u op een later tijdstip uw ideale Papageno kunt ontwerpen. 

Verstuur


Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.