Verkooppunten

Caruzzo

Frans Schrofer, 2015

De prachtige draaifauteuil Caruzzo is je op het lijf geschreven. Een rank gevormde sculptuur, een genot om te zien én om in te ontspannen. De zitkuip met fraaie hoge rug biedt heerlijk ondersteunend comfort en ook een fijne mate van privacy. Een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie.

Kies je favoriete voet en poef

Voor de voet van je Caruzzo (en de bijpassende poef) heb je twee opties: de stijlvolle vijfteens ‘Original’ en de strakke vierteens voet ‘Pure’. Met een poef breid je het comfort van je fauteuil nog verder uit. Bij Caruzzo kun je kiezen uit twee designs: ‘Forte’ en ‘Fine’, allebei beschikbaar met de onderstellen ‘Original’ en ‘Pure’.

01 - 04

Siersteek Artisan

Caruzzo is een toonbeeld van het Leolux-vakmanschap. De achterzijde is afgewerkt met een authentiek stoffeerdetail: de siersteek Artisan. Natuurlijk kies je zelf de kleur van het garen.

Een fauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie.

Studio Schrofer

Caruzzo is een ontwerp van Studio Schrofer voor Leolux. In zijn producten brengt de Haagse Frans Schrofer een schat aan ervaring in talloze designdisciplines samen.

Productoverzicht

Caruzzo is leverbaar in stof en leer. Maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van twee materialen of kleuren. Zo geef je je fauteuil de perfecte uitstraling.

Catalogus

Vraag nu kosteloos de nieuwste editie van de Leolux-catalogus aan. Ontdek de mooiste en meest bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit. En wie weet vind je het perfecte meubel om volgend jaar de nieuwe catalogus op door te bladeren!

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Select

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.