Verkooppunten

Zo stel je jouw Bellice samen

Jouw Bellice, stap voor stap

Met al die verschillende mogelijkheden lijkt het samenstellen van jouw perfecte Bellice misschien een hele klus. Maar dat is niet zo. Op deze pagina zetten we de verschillende stappen voor je op een rij.

Zitbreedte

Als eerste kies je de zitbreedte. Bellice is verkrijgbaar als fauteuil, bank of als aanbouwprogramma. Bij de banken heb je versies met 2 kussens van 70, 80, 90, 100, of 110 centimeter. Daarnaast zijn er de XL-banken van 3x80 of 3x90 centimeter. Bij het aanbouwprogramma kun je natuurlijk verschillende zitbreedtes combineren.

Samenstellen

Als aanbouwprogramma geeft Bellice je alle vrijheid. Er zijn tussen- en schakelelementen, maar ook hoeken, een koppeltafel en einddelen met of zonder poef. Uiteraard ontbreekt een chaise longue niet; er is zelfs een extra brede variant voor twee personen. Alle elementen worden met elkaar verbonden via de voet. Waar twee delen samenkomen, staat dus maar één poot. Daardoor oogt elke combinatie als een rank, elegant en stijlvol geheel.

Armen

Bij Bellice heb je de keuze uit maar liefst vijf typen armen met verschillende hoogtes en breedtes. De verstelbare arm biedt extra comfort op momenten van ontspanning. Goed om te weten, is dat je keuze voor de arm geen invloed heeft op de zitbreedte. Bij een brede arm wordt de bank als geheel een stukje breder.

Bekleding

De mogelijkheden voor de bekleding kunnen we heel simpel omschrijven: alles. Leer, stof of artificial leather; het kan allemaal. De enige uitzondering zijn stretchstoffen. Die zijn niet beschikbaar op Bellice.

Onderstel

Met het onderstel van Bellice kun je alle kanten op. Elke variant geeft je bank een andere uitstraling. De metalen poten en de slede kunnen optioneel worden gelakt of gepoedercoat. De poot Onyx is beschikbaar in epoxy, lak en als enige poot in de fraaie kleur Black Chrome.

Comfort

De een houdt van een stevige bank; de ander van een zachte zit. Daarom biedt het Bellice-programma keuze uit verschillende comfortniveaus, voor zowel de zitting als de rug:

Accessoires

Met een poef, hoofdsteun of armkussen breid je het comfort van Bellice nog verder uit. De poef is er in vier maten. De hoofdsteun kun je eenvoudig achter de zitting plaatsen en naar wens verstellen.

Stoffeerdetails

Oog voor detail zit in het DNA van Leolux. Ook bij Bellice is er een subtiele stylingoptie die je bank nóg mooier maakt. Op de romp en de rug zie je ambachtelijk afgeknoopte siernaden die je, net als alle andere stiknaden, in een afwijkende kleur kunt laten uitvoeren. Een mooi detail, waarmee je je bank extra karakter geeft.

Leolux design bank Bellice

Begin jouw ontdekkingsreis

Wil jij graag aan de slag met het samenstellen van jouw ideale Bellice? Breng dan een bezoek aan het Leolux Experience Center aan de A2 bij Breukelen, of ga eens langs bij de dichtstbijzijnde Leolux-dealer. Zij helpen je graag om stap voor stap jouw droombank vorm te geven. Of pak de Leolux Creator erbij en ga meteen aan de slag met configureren!