Verkooppunten

Het geheim van Bellice

Bellice: ontworpen als een ontdekkingsreis

Elke Leolux wordt op bestelling gemaakt. Speciaal voor jou. En dat betekent dat je alle mogelijkheden hebt om jouw meubel zo persoonlijk mogelijk te maken, met de kleuren en materialen die jij het mooist vindt. Maar er is één programma dat een nieuwe definitie geeft aan het begrip ‘keuzevrijheid’. Dat programma is Bellice. Van de opstelling tot de uitstraling en het zitcomfort; bij elk aspect kun je je eigen persoonlijke keuzes maken. Om dat mogelijk te maken, moet het ontwerp wel ijzersterk zijn.

Bellice is ontworpen door de Duitse studio Beck Design, waarmee Leolux al meerdere keren succesvol samenwerkte. De opdracht was om een elegant en karaktervol modulair bankenprogramma te maken, dat er in elke mogelijke configuratie uitziet alsof het precies voor die opstelling ontworpen is. Dat was geen gemakkelijke opdracht, maar door slimme keuzes te maken en veel aandacht te besteden aan een hoogwaardige afwerking, is dat uitstekend gelukt.

Slimme keuzes

Een van die slimme keuzes is dat de bekleding altijd wordt aangepast aan de grootte van de bank. De arm wordt bijvoorbeeld niet als los element tegen de bank geplakt, maar meegestoffeerd met de rest van de romp. En als je kiest voor een hoekbank of een opstelling die uit meerdere elementen bestaat, worden die elementen gekoppeld op de poot. Daardoor staan er geen twee poten kort naast elkaar en voelt de bank echt als één geheel. Het lijken misschien kleine kenmerken, maar ze maken een heel groot verschil in de beleving van je bank.

Leolux design bank Bellice

Ontdek Bellice

Wil je de mogelijkheden van Bellice verkennen? Begin dan meteen, in de Leolux Creator. Of heb je liever wat hulp van een interieuradviseur? Kom dan langs in het Leolux Experience Center in Breukelen of bij jouw dichtstbijzijnde dealer voor een advies op maat!