Mobiel Interieur
~ 8000m2 woondesign in Andijk ~

De grootste Leolux collectie bij Mobiel Interieur in Andijk.

Mobiel Interieur is geselecteerd als exclusieve Leolux Select Store. Dit label wordt toegekend aan winkels die bijna de gehele collectie voeren en waar de klant een echt goed advies krijgt. De Leolux Select Store biedt meer duidelijkheid over het aanbod dat u in de winkel kunt verwachten. De actuele collectie van Leolux speelt bij Mobiel Interieur een prominente rol en onze medewerkers zijn echte Leolux-specialisten. De winkel is omgebouwd als Leolux Select Store.

Het label "Select Store" zorgt ervoor dat u weet wat u kunt verwachten. De Select Store heeft altijd een enorme actuele collectie. De Select Stores krijgen als eerste de nieuwste modellen en speciale ondersteuning door Leolux. Bijvoorbeeld door extra grote leer en stofstalen en producttrainingen. De medewerkers van Mobiel Interieur nodigen u graag uit om onze inspirerende afdeling te bezoeken.


Contactgegevens

Adres

Dijkweg 50
1619 HC ANDIJK
NL

Telefoon: 0228-591537
Website: www.mobielinterieur.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag koopavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Parkeren:
Gratis parkeren voor de deur

Overig:
Onze showroom is rolstoeltoegankelijk

Plan uw route
Uw vertrekpunt:

 

Maak een afspraak

Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak bij de Select Store: Mobiel Interieur. Bepaal zelf uw voorkeursdatum en geef aan op welke manier u benaderd wil worden.Op welke datum wilt u een afspraak maken?

Hoe wilt u door Mobiel Interieur benaderd worden?

Hieronder kunt u aangeven welk(e) model(len) u wilt bekijken of welke vragen u beantwoord wilt hebben.