Kok Wooncenter

Bij Kok Wooncenter in Amersfoort/Hoogland  vind je op 8000m2 veel meer dan alleen meubelen. Het is een belevenis om deze ruim opgezette woonwinkel met in store lifestyleshop te bezoeken. Kok Wooncenter biedt kwalitatieve producten en vakkundig advies voor het hele interieur. 

Deze ‘local hero’ is een echt familiebedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat. Eigenaar Marcel Kok: ‘Met alles wat wij doen inspireren wij mensen hun huis zo in te richten dat ze zich er echt thuis voelen. 

Voor ons zijn deskundigheid, persoonlijke aandacht en creativiteit steeds het uitgangspunt. Zowel in onze  winkel als online.' Zijn partner Pauline Meijer vult aan: “We hebben al ruim 35 jaar een goede samenwerking met Leolux. Beide familiebedrijven staan voor kwaliteit en vakmanschap. Met de Leolux Select Store kunnen wij onze klanten optimaal inspireren om de meubels van dit prachtige Nederlandse merk op hun eigen manier toe te passen in huis." 


Contactgegevens

Adres

Hamseweg 18
3828 AD AMERSFOORT/HOOGLAND
NL

Telefoon: 033-4801441
Website: www.kokwooncenter.nl

Kok Wooncenter ligt in het hart van Nederland, makkelijk bereikbaar via A1 en A28. Gratis en overdekt parkeren voor de deur!

Kijk op onze site voor de EXTRA OPEN-dagen en de juiste openingstijden

Plan uw route
Uw vertrekpunt:

 

Maak een afspraak

Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak bij de Select Store: Kok Wooncenter. Bepaal zelf uw voorkeursdatum en geef aan op welke manier u benaderd wil worden.Op welke datum wilt u een afspraak maken?

Hoe wilt u door Kok Wooncenter benaderd worden?

Hieronder kunt u aangeven welk(e) model(len) u wilt bekijken of welke vragen u beantwoord wilt hebben.