Verkooppunten

Select Store

Select Store Eindhoven by Donjon

Bezoeken
Ekkersrijt 4040
5692 DA Son en breugel
Nederland

Leolux Select Store Eindhoven

De Leolux collectie biedt een breed assortiment aan design meubelen met een geheel eigen identiteit. Je kunt het zien aan de verfijnde afwerking, je kunt het voelen als je gaat zitten. Dit is een echte Leolux! De meubels worden al sinds 1934 op bestelling gemaakt. Zo vervaardigt Leolux een meubel dat perfect aansluit bij jouw woonwensen.

Een bezoek aan de Leolux Select Store by Donjon is meer dan de moeite waard. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw woondromen. Ze adviseren je daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen je graag bij een totaaladvies.

Welkom dus bij de Leolux Select Store by Donjon. Samen maken we je interieur nog mooier!

Het team van de Leolux Select Store by Donjon staat voor je klaar! We presenteren en adviseren je graag over collectie van Leolux. Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in Leolux Select Store by Donjon (Ekkersrijt 4040 – Son). Hier kun je de diverse meubels direct bekijken en hebben we de verschillende materialen direct voorhanden zodat je ze kunt voelen en meteen kunt uitproberen.

Het is tevens mogelijk om bij je thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering.

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor je klaar staat!

01 - 03