Verkooppunten

Select Store

Mobiel Interieur BV

Bezoeken
Dijkweg 50
1619 HC Andijk
Nederland

8.000 m2 modern wonen & design meubelen

Een bezoek aan de design woonwinkel van Mobiel Interieur in Andijk is een ware woonbeleving. Stap binnen in de inspirerende wereld van modern wonen en design meubels. Zo vindt u bij Mobiel Interieur bijvoorbeeld veel Dutch design meubels, maar ook andere Europese meubelmerken zijn goed vertegenwoordigd.

Bij een modern interieur horen natuurlijk prachtige design meubels. Mobiel Interieur heeft een grote moderne collectie met diverse design meubels. Van banken tot fauteuils, van stoelen tot tafels, van accessoires tot verlichting. Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor een moderne inrichting die u geheel naar uw eigen wensen en behoeften kunt samenstellen.

Op zoek naar professioneel interieuradvies? Onze interieuradviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van uw droominterieur. Of u nu verhuist en op zoek bent naar advies voor een geheel nieuwe inrichting, of uw huidige interieur een update nodig heeft: onze adviseurs hebben een oog voor detail en geven graag advies. Maak een afspraak in onze showroom of laat ons naar u toe komen voor advies aan huis. Wij helpen u graag om uw ideeën te combineren tot een mooi geheel.