Verkooppunten

Select Store

Kok Wooncenter

Bezoeken
Hamseweg 18
3828 AD Hoogland
Nederland

Al bijna 60 jaar familiebedrijf

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Leolux meubelen en ons bedrijf. Wij zijn net als Leolux een heus een familiebedrijf! Bij ons krijg je dan ook echt persoonlijk interieuradvies. Verder zit het in ons DNA om te inspireren met het nieuwste design. En om pure kwaliteit te leveren. We zien je graag in onze interieur & designwinkel in Amersfoort om je te adviseren.

Marcel Kok & Pauline Meijer en het team

Woongeluk is dichtbij

In onze visie vindt je woongeluk door dichtbij te blijven. Op de eerste plaats dichtbij jezelf. Daarom vertalen we altijd jouw smaak, wensen en dromen naar een heerlijk huis dat perfect past bij jouw leven. Dat doen we met persoonlijke aandacht als close team van vakmensen, die bovenop alle trends en innovaties zitten. Daarbij werken we graag met design van dichtbij, we hebben de grootste Dutch Design collectie van Midden-Nederland in huis. Al meer dan 45 jaar adviseren wij met passie voor tijdloos design en kwaliteit van de meubelen van Leolux. Voor ons staat Dutch Design voor toonaangevend design, maar óók voor duurzaam design. Het wordt dichtbij vervaardigd met eerlijke materialen, en het wordt gemaakt om lang mee te gaan.

Onafhankelijk advies

Op zoek naar je droominterieur wil je natuurlijk graag begeleid maar niet beperkt worden in je keuzes. Daarom willen we extra onderstrepen dat je bij ons kunt rekenen op onafhankelijk woonadvies. Jouw favoriete merken en ontwerpen nemen we met plezier mee in je interieurplan, ook al hebben we ze zelf niet staan. Ideaal toch? Op basis van jouw voorkeuren begeleiden we je vanaf het eerste moodboard tot het ophangen van het laatste gordijn. Of het nu gaat om raambekleding, maatwerkkasten, thuiswerken, verlichting, kleuren, stoffering of styling: als hecht interieurteam kunnen we een compleet interieurontwerp gestroomlijnd uitvoeren, inclusief vakkundige installatie. Bij Kok Wooncenter hebben we simpelweg alles in huis voor jouw ideale huis, óók wat we niet hebben.