Verkooppunten

Select Store

Gilsing Wonen B.V.

Bezoeken
Edisonstraat 12
6902 PK Zevenaar
Nederland

Dé design meubelspecialist in Zevenaar

Zoekt u een nieuw design meubel? Kom langs bij Gilsing Wonen in Zevenaar. Dé design meubelspecialist in regio Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Zevenaar. Ontdek de mooiste meubels en topmerken in een sfeervolle showroom met twee verdiepingen vol wooninspiratie.

U krijgt bij ons volop de gelegenheid om de meubels 'uit te proberen'. Ervaar het hoge zitcomfort van onze design banken, fauteuils en stoelen. Of u nu op zoek bent naar een bank waarin u heerlijk kunt wegzakken of naar een fauteuil met een stevige, actieve zit: u vindt bij ons ongetwijfeld iets van uw gading. Neem ook eens plaats aan onze stijlvolle tafels. Wij hebben eetkamertafels in bijna elke denkbare maat en materiaal.

Hulp nodig bij de indeling van een nieuwe ruimte? Of bij het ontdekken van een fijne woonstijl? Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Iedere woonstijl is persoonlijk en aan ons de taak om u te helpen bij het vinden van uw stijl. In dit traject helpen wij u om de juiste kleuren, vormen, materialen en meubels te vinden voor uw interieur. Zodat u straks fijn thuis en tot rust komt in uw woning. Zie uw woonwensen werkelijk worden.