Verkooppunten

Select Store

Eltink Interieur B.V.

Bezoeken
Nieuweweg 303
6603 BN Wijchen
Nederland

Design meubelen vindt u bij Eltink Interieur

Bij Eltink Interieur, officieel Leolux Select Store dealer, vindt u de grootste Leolux design collectie van Nederland, bestaande uit design banken, prachtige hoekbanken, comfortabele fauteuils en unieke stoelen, maar ook eetkamertafels en salontafels. Binnen de design collectie staat kwaliteit en zitcomfort centraal. Bovendien zijn de ontwerpen altijd bijzonder, uniek en gemaakt van de mooiste materialen, waardoor u jarenlang plezier hebt van uw meubel.

Kom naar onze woonwinkel om zelf de kwaliteit van Leolux te ervaren. Wij werken al jarenlang nauw samen met Leolux en onze specialisten kunnen u hierdoor voorzien van het beste advies. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en zijn elke zondag geopend, bovendien kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren.

Bent u op zoek naar een deskundig interieuradvies? Onze interieurspecialisten voorzien u graag van een goed advies op maat. Zij kunnen u alles vertellen over het inrichten van een modern interieur. Bent u op zoek naar die perfecte bank of die comfortabele fauteuil? Laat u dan inspireren en adviseren door onze professionals. Zij helpen u graag met al uw vragen!