Verkooppunten

Select Store

De Ruijtermeubel

Bezoeken
Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
Nederland

Kom langs op Woonboulevard Cruquius

Een unieke ervaring waar jouw ideeën altijd welkom zijn. Stap binnen in onze prachtige Leolux Selectstore en laat je overweldigen door een wereld van inspiratie, stijl en comfort. Ontdek een uitgebreide collectie hoogwaardige meubels en laat je verrassen door de talloze mogelijkheden en materialen die wij te bieden hebben.

De Ruijtermeubel is al decennialang een begrip in de regio Haarlemmermeer. Met trots presenteren wij onze compleet vernieuwde winkel, die maar liefst 12.000m2 beslaat. Wij hebben er alles aan gedaan om een unieke winkelervaring te creëren waarbij we graag een extra stapje zetten om jouw verwachtingen te overtreffen.

Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van ons deskundige 2D- of 3D-interieuradvies. Onze ervaren interieuradviseurs staan klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de perfecte combinatie van meubels, kleuren en stijlen voor jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, tijdloos design of juist een eigentijdse, moderne uitstraling wilt creëren, wij hebben alles in huis om aan jouw wensen te voldoen.

Tijdens je bezoek aan onze winkel kun je tevens genieten van een heerlijke lunch in ons sfeervolle restaurant. Neem de tijd om even tot rust te komen en nieuwe energie op te doen, terwijl je nadenkt over de mogelijkheden voor jouw interieur.

Wij verwelkomen je graag in onze Leolux Selectstore bij De Ruijtermeubel. Mocht je direct persoonlijk advies willen ontvangen, dan raden wij je aan om een afspraak in te plannen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze Leolux specialisten voldoende tijd voor je vrijmaken, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.