Verkooppunten

Select Store

Berden-Pot Interieur B.V.

Bezoeken
Nieuwendijk 89
4571 LH Axel
Nederland

Met maar liefst 15000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie.

Na een bescheiden begin is Pot Interieur in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Pot Interieur is een winkel die haar bezoekers inspireert, hun voorstellingsvermogen prikkelt en laat genieten van de verschillende belevingswerelden die er gepresenteerd worden.

We helpen u graag bij het samenstellen van uw droominterieur, daar nemen we dan ook graag de tijd voor. Het is mogelijk om een showroomafspraak te maken waarbij een van onze interieurspecialisten u door de showroom begeleidt en alles over onze ruime collectie verteld. Zo kunt u op een optimale manier de kwaliteit van onze design meubelen ervaren.