Verkooppunten

Select Store

Bastiaansen Wonen

Bezoeken
Kerkstraat 33
4854 CD Bavel
Nederland

Bastiaansen bouwt verder aan de toekomst

Bij Bastiaansen Wonen vindt u al bijna 60 jaar, 3000 m² aan woon- en slaapinspiratie. In onze showroom in Bavel bieden wij een ruime collectie aan design meubels van Hollandse bodem, heerlijke bedden en de mooiste verlichting en woonaccessoires.

Met de bekende merken bieden wij de hoogste kwaliteit in vakmanschap en afwerking. Goede service bieden aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. En dat al sinds 1965.

Met onze uitgebreide meubelcollectie, stofferingscollectie en eigen bezorgdienst kunnen onze interieuradviseurs u van A tot Z ontzorgen met de inrichting van uw (nieuwe) woning.

Bent u niet helemaal tevreden over de inrichting van uw woonkamer of staat u voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Laat u van A tot Z ontzorgen door ons team van vakkundige interieuradviseurs.

Samen met u gaan we op zoek naar uw ideale interieur. Of u nu op zoek bent naar een eethoek, een zithoek of een compleet interieur met raamdecoratie. Doormiddel van een 3D tekening brengen we onze meubels tot leven in uw woning. Zo ziet u direct of iets mooi is of goed past.