Registreer uw Leolux meubel

Wij kennen het Leolux meubel dat u koopt. We hebben het tenslotte zelf voor u vervaardigd. Maar we kennen u niet en soms is dat wel handig. Bijvoorbeeld als er een probleem is met uw bank of stoel.

Als u hier uw aankoop registreert, nemen wij u op in ons service-systeem zodat we u snel van dienst kunnen zijn. 

 

Gratis rondleiding

Voor de echte designliefhebber is er natuurlijk niets mooier dan een rondleiding bij de makers. Bezoekerscentrum Via Creandi is het startpunt van de rondleiding door de fabriek van Leolux in Venlo. Uw registratie geeft u recht op een gratis rondleiding voor 2 personen. Als de registratie is voltooid, ontvangt u van ons een bevestiging met uw unieke code.

 

Productinformatie nummer

Wij vragen in dit formulier om het “ProductID-nummer” van uw meubel. Dit productinformatienummer is verbonden met het meubel en geeft ons alle relevante gegevens over de order (bijvoorbeeld de exacte bekleding, lakkleuren, etc). U vindt het nummer bij uw garantiebewijs en op de sticker aan de onderzijde van uw meubel.

 

Voorbeeld van een ProductID-sticker
+ ProductID toevoegen
Voorbeeld: 901-100 1535023
Het Product ID nummer vindt u op de sticker onder het meubel.


* Verplichte velden

Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.