Contact

Contact

Leolux is u graag van dienst bij uw vragen en opmerkingen. Voor een snelle afhandeling kunt u telefonisch contact met ons opnemen of vragen wij u een keuze te maken uit de volgende mogelijkheden.

Telefoon: 077-387 72 22 (ma t/m vr van 8:30 tot 17:00)
E-mail: info@leolux.nl

Advies

Voor een gespecialiseerd advies bent u bij de Leolux Design Centers aan het juiste adres. Klik hieronder voor meer informatie en contactgegevens.

Vragen

Heeft u vragen over onderdelen, onderhoudsadvies en herbekledingen?

Klik hier.

Probleem melden

Een probleem of een nieuwe servicemelding melden? Klik hier.

Overig

Voor overige vragen klik hier.

Leolux Export

Wij werken met een netwerk van agenten in de landen waar Leolux wordt vertegenwoordigd door Leolux Global.


Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.