Design Eetkamertafel Tico van Leolux
Arrow down
Design: Beck Design, 2021

Tico

Ongekende keuzevrijheid

Een fijne eetkamertafel is niet alleen functioneel. Op andere uren van de dag is het visuele aspect belangrijk; de juiste maten, de verhoudingen en zeker ook de afwerking. En het perfecte plaatje is voor elk interieur weer anders. Bij het ontwerp en de ontwikkeling van Tico kreeg het beeld veel aandacht. Het resultaat is een zeer complete tafelserie met een ongekende keuzevrijheid.

De veelzijdigheid van deze eetkamertafel blijkt al bij de afmetingen; Tico is er in drie breedtes en in maar liefst acht lengtes, van 140 tot 280 cm. Standaard zijn de afgeronde hoeken en de elegante aluminium poten, die naadloos meebuigen met de curve van het blad. Voor de individuele afwerking is er volop keus uit materialen en kleuren, elk met een eigen uitstraling; massief noten en eiken en ceramic maken elke uitvoering anders, wat Tico voor vele interieurs tot een serieuze kandidaat maakt.

Kenmerken

  • Leverbaar met een breedte van 90, 100 of 110 cm en een lengte van 140 tot 280 cm.
  • Op aanvraag zijn ook tussenliggende afmetingen leverbaar.
  • Het Tico-blad wordt uitgevoerd in massief eiken, massief noten, ceramic of lak. Poten in gepolijst aluminium, of in lak of poedercoating.

Productinformatie

Meer informatie over dit model? Hier vindt u de materiaal-, lak- en epoxykeuzes, de maten en (vanaf)prijzen en de technische specificaties die horen bij dit Leolux meubel.

Bekijk de productinformatie Productinformatie sluiten