Design Eetkamerstoel Mara van Leolux
Design Eetkamerstoel Mara van Leolux
Arrow down
Design: Christian Werner, 2016

Mara

Uitnodigende keuze voor eigentijds genieten

De vriendelijke zachtheid van Mara herkent u, zodra u haar schoonheid van een afstand bewondert. Deze eetkamerfauteuil is onmiskenbaar een ontwerp van Christian Werner: de rondingen van de zitkuip, de lichte nonchalance van de bekleding, de verfijnde afwerking. Opdat Mara in veel eigentijdse interieurs een passende keuze kan zijn, creëerde Werner verschillende onderstellen: massief eiken poten (Palo) sluiten mooi aan bij de eiken tafels in de Leolux collectie; strak ogen de versies met stalen draad-onderstel (Outline), een draaivoet (Cruz / Re-turn) of een onderstel op wieltjes (Twist).

Mara van Leolux. Heerlijk tafelen, in een fauteuiltje dat u omarmt en verleidt.

Kenmerken

  • Eetkamerfauteuil met keuze uit verschillende onderstellen: Palo (eiken poten), Outline (frame met trapezium-vorm), Cruz (draaivoet), Re-turn (draaivoet met auto-return) en Twist (Cruz met wieltjes).
  • Palo is leverbaar in alle beits- en oliekleuren; Outline is standaard in chroom, optioneel in alle epoxykleuren; Cruz en Twist standaard in alle epoxykleuren.

Voor een optimaal gebruik houdt u uw tablet in landschapsmodus.

Draai uw tablet

Productinformatie

Meer informatie over dit model? Hier vindt u de leer- en stofmogelijkheden, de maten en (vanaf)prijzen en de technische specificaties die horen bij dit Leolux meubel.

Bekijk de productinformatie Productinformatie sluiten