Verkooppunten

Caruzzo nu met gratis poef

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie nu bij een van de deelnemende Leolux-dealers een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis! Caruzzo is er in stof vanaf €3.025,- en in leer vanaf €3.395,-

Ontworpen door Frans Schrofer
Ontworpen door Frans Schrofer

Keuze uit twee voeten

Er zijn twee typen voeten waarmee je de fauteuil – en de bijpassende poef – kunt laten uitvoeren. De vorm van de vierteensvoet ‘Pure’ is net wat strakker dan de vijfteensversie ‘Original’, die een klassiekere uitstraling heeft.

Vijfteensversie ‘Original'

Vierteensvoet ‘Pure’

Wat is jouw favoriete poef: Forte of Fine?

Wist je dat je bij de Caruzzo-poef de keuze hebt uit twee designs? Je hebt de modellen ‘Forte’ en ‘Fine’, allebei beschikbaar met de onderstellen ‘Original’ en ‘Pure’.

Poef 'Forte' met onderstel 'Original'

Poef 'Forte' met onderstel 'Pure'

Poef 'Fine' met onderstel 'Original'

Poef 'Fine' met onderstel 'Pure'

Siersteek Artisan

Caruzzo is een toonbeeld van het Leolux-vakmanschap. De achterzijde is afgewerkt met een authentiek stoffeerdetail: de siersteek Artisan. Natuurlijk kies je zelf de kleur van het garen.

Kenmerken

Caruzzo is leverbaar in stof en leer. Maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van twee materialen of kleuren. Zo geef je je fauteuil de perfecte uitstraling.

Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in 3 zithoogtes (standaard, +2 cm en +4 cm).

Binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux bekleding (met uitzondering van stretch- en patroonstoffen), elke combinatie van stof en leer is dus mogelijk.

De voet wordt standaard geleverd in gepolijst aluminium en kan optioneel worden afgewerkt in een lak- of epoxykleur. De handgreep van het neigmechaniek is beschikbaar in chroom of in een lakkleur die past bij de voet.

Voor extra comfort is er een bijpassende poef en deze is nu gratis (de poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil).

Vind een deelnemende dealer

Ziet je jezelf al zitten in je eigen Caruzzo, met je benen heerlijk op je gratis poef? Kom dan naar het Leolux Experience Center in Breukelen of ga naar de dichtstbijzijnde Leolux-dealer voor een comfortabele kennismaking.

Vorm Caruzzo naar je eigen hand

Deze ranke, stijlvolle draaifauteuil van Frans Schrofer bewijst dat comfort en elegantie subliem samengaan. De binnen- en buitenzijde kun je, onafhankelijk van elkaar, laten stofferen met elk type bekleding uit de Leolux-collectie. Wil je de mogelijkheden verkennen en jouw eigen Caruzzo vormgeven? Ga dan aan de slag met de Leolux Creator en stel je favoriete uitvoering samen.