Via Creandi
Via Creandi
Via Creandi
Via Creandi
~ Leolux fabrieksrondleiding ~

Dynamisch familiebedrijf

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Al 84 jaar produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. De zitideeën worden door internationale designers ontworpen en op bestelling door vakmensen geproduceerd.

Fabrieksrondleiding

In ons prachtige bezoekerscentrum aan de Maas ontdekt u hoe jarenlange ervaring, ambacht en hightech samenkomen. Tijdens de rondleiding ziet u hoe onze mensen elke dag weer unieke designmeubelen creëren. Ieder meubel wordt geheel naar de persoonlijke wensen van onze klanten gemaakt.

Programma

Na het ontvangst met koffie, thee en Limburgse vlaai beginnen we met een informatieve film. Vervolgens leiden onze rondleiders u door de fabriek. Vanaf loopbruggen heeft u perfect zicht op alle activiteiten.

Een bezoek duurt ongeveer 2,5 uur en start om 10.00 uur of om 14.00 uur (alleen op werkdagen en met uitzondering van de vrijdagmiddag). Zo kunnen wij instaan voor productieactiviteit in de fabriek.

Expositie 80 jaar Leolux design

In een unieke expositie zijn Leolux meubelen van toen en nu in passende settings geplaatst zijn, die het tijdsbeeld goed weergeven.

Kosten

€ 10,- p.p.  Individuele rondleiding
€ 8,50 p.p. Groepsrondleiding (vanaf 15 personen)


 

Groepen

Via Creandi is bijzonder geschikt voor groepsarrangementen, zoals personeelsuitjes, seminars, workshops of voor een uitje met uw studie, vereniging, of (business-) club (maximaal 60 personen).

Om ieder evenement tot een succes te maken wordt de invulling van een dag of avond in Via Creandi in samenspraak met u bepaald, rekening houdend met uw wensen.

Let op: In de avonduren ligt de productie grotendeels stil en is er maar een beperkt gedeelte van ons productieproces te zien.

Faciliteiten

Via Creandi is gebouwd onder architectuur. Kunstenaar Wouter Stips creëerde op de gevel het grootste kunstwerk in de regio.

- Diverse vergaderopstellingen
- Presentatieruimte met beamer en geluidsinstallatie
- Lunch-, diner- of borrelarrangementen
- Kunstexpositie
- Balkon met uitzicht op de Maas
- Inrichting met Leolux design meubelen
- Geschikt voor rolstoelen, lift aanwezig
- Keukenfaciliteiten
- Sanitaire voorzieningen
- Parkeerplaats

Ontdek ambachtelijk vakmanschap met eigen ogen

Bekijk de video met Leolux CEO Sebastiaan Sanders


Contactgegevens

Adres

Marinus Dammeweg 42
5928 PW Venlo-Blerick
NL

> Download de routebeschrijving
> Download de brochure

Een bezoek aan Via Creandi kan alleen op afspraak.

Reserveren

Reserveer hiernaast uw individuele rondleiding. De rondleiding vindt plaats in een groep. Wilt u met een groep komen? Bel of e-mail ons dan voor meer informatie en het maken van een reservering.

Contact

Telefoon: +31 (0)77-3877222
E-mail: viacreandi@leolux.nl

Na uw aanmelding krijgt u van ons een e-mailbevestiging met de betalingsmogelijkheden.

Plan uw route
Uw vertrekpunt:

 


Uw gegevens
(* = verplicht veld)