Van der Donk Interieur
~ Leolux by Van der Donk ~

Bij Van der Donk interieur vindt u één van de mooiste Leolux Select Stores in Nederland. Van der Donk interieur ziet Leolux als een van de belangrijkste merken in haar assortiment, het merk heeft dan ook een prominente plek in de showroom en de collectie Leolux meubelen behoort tot de grootste in Nederland. De meubelen worden op indrukwekkende wijze aan u gepresenteerd en de nieuwste modellen zijn altijd aanwezig.

Bekijk in de winkel bijvoorbeeld de traditionele Bora Balanza, de eigenzinnige Caruzzo of de comfortabele Mayon. Meer informatie over Leolux by Van der Donk? Neem contact met ons op voor een afspraak. 

Bij Van der Donk interieur in Gorinchem vindt u 10.000 m2 Luxe Wonen & Design. Onze adviseurs staan voor u klaar en ontzorgen u graag met een compleet interieurplan. Bij Van der Donk interieur kunt u uiteraard gratis voor de deur parkeren. Wij verwelkomen u graag in Gorinchem met een heerlijke kop koffie. 


Contactgegevens

Adres

Newtonweg 18
4207 HK GORINCHEM
NL

Telefoon: 0183-646353
Website: http://goo.gl/vOX4QX

Plan uw route
Uw vertrekpunt:

 

Maak een afspraak

Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak bij de Select Store: Van der Donk Interieur. Bepaal zelf uw voorkeursdatum en geef aan op welke manier u benaderd wil worden.
Op welke datum wilt u een afspraak maken?

Hoe wilt u door Van der Donk Interieur benaderd worden?


Hieronder kunt u aangeven welk(e) model(len) u wilt bekijken of welke vragen u beantwoord wilt hebben.