Plaisier Interieur
~ Woonwinkel met 7 etages pure inspiratie! ~

Bezoek nu onze vernieuwde Leolux Studio, op onze 3e etage. U kan daar genieten van ruim 1.000m2 aan Leolux meubelen inclusief de allernieuwste blikvangers, de bank Paleta, fauteuil Caruzzo, salontafel Ninfea en stoelen Callas. Bij de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken vindt u ook vele andere Leolux meubelen, 

zoals de smaakmakers Freyr, Horatio, Faya Lobi, Mayon en Vol de Rêve. Maar ook de populaire design klassiekers zoals de Antonia, CeCe, Tango en Bella Bora. Verder vindt u bij Plaisier Interieur een uitgebreide collectie van Pode: het jonge designmerk uit de Leolux fabriek.


Contactgegevens

Adres

Lagendijk 99
2981 EK RIDDERKERK
NL

Telefoon: 0180-423500
Website: www.plaisierinterieur.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag en maandag gesloten

Op afspraak kunnen wij u ook buiten openingstijden ontvangen.

Parkeren
U kunt naast onze winkel parkeren aan de Lagendijk. Verder kunt u ook parkeren op parkeerplaatsen in het centrum van Ridderkerk. Volg hiervoor de borden van de parkeerroute. In het centrum van Ridderkerk is het voornamelijk betaald parkeren. Tip: voer in uw navigatiesysteem het huisnummer 99 in.

Plan uw route
Uw vertrekpunt:

 

Maak een afspraak

Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak bij de Select Store: Plaisier Interieur. Bepaal zelf uw voorkeursdatum en geef aan op welke manier u benaderd wil worden.Op welke datum wilt u een afspraak maken?

Hoe wilt u door Plaisier Interieur benaderd worden?

Hieronder kunt u aangeven welk(e) model(len) u wilt bekijken of welke vragen u beantwoord wilt hebben.