Leolux Select Store Peters Interieurs
Leolux Select Store Peters Interieurs
Leolux Select Store Peters Interieurs
Peters Interieurs
~ Leolux Select Store Peters Interieurs ~

Wie Peters Interieurs in korte bewoordingen wil typeren, noemt persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer als dé grote kenmerken. Met andere woorden: uw inrichting thuis krijgt er de persoonlijke benadering die zij verdient. 

Welkom bij Peters Interieurs

Door actief in te spelen op de laatste ontwikkelingen in wonen biedt Peters Interieurs de mogelijkheid om een geheel eigen thuisbeleving te creëren. U kunt er kennismaken met verschillende stijlen in een geheel eigen omgeving. Peters Interieurs kiest naast kwaliteit ook voor exclusiviteit. Dat geldt niet alleen voor de stijl en het karakter van de meubelen, maar ook voor het exclusieve merk Leolux. In onze Leolux Select Store vind u een representatieve presentatie van de gehele Leolux collectie. 

Advies met échte aandacht

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Peters Interieurs beschikt over een team gekwalificeerde specialisten op het gebied van interieuradvies-en interieurarchitectuur.    

De interieuradviseurs en interieurarchitect geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in de woonwinkel zelf. Daardoor krijgt u een meubel of interieur dat volledig past bij uw levensstijl en persoonlijkheid.

 

Graag tot ziens,

Kamiel Peters


Contactgegevens

Adres

Vergelt 3
5991 PJ BAARLO
NL

Telefoon: 077-4773553
Website: www.petersinterieurs.nl

Openingstijden

ma: gesloten
di-vr: 10:00 uur – 18:00 uur
za: 10:00 uur – 17:00 uur
zo: gesloten

Plan uw route
Uw vertrekpunt:

 

Maak een afspraak

Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak bij de Select Store: Peters Interieurs. Bepaal zelf uw voorkeursdatum en geef aan op welke manier u benaderd wil worden.Op welke datum wilt u een afspraak maken?

Hoe wilt u door Peters Interieurs benaderd worden?

Hieronder kunt u aangeven welk(e) model(len) u wilt bekijken of welke vragen u beantwoord wilt hebben.