Matser
~ Intens genieten van het Leolux comfort in een inspirerende omgeving ~

Bij Matser in Wageningen vindt u in onze inspirerende 3000 m2 designmeubelen showroom, de nieuwste Leolux Select Store. U ziet hier een groot deel van de actuele Leoluxc ollectie. Onze interieuradviseurs San van Haperen en Frans Reuvekamp zijn onze Leolux specialisten. Met hun ruime ervaring in het vak en toegespitste kennis van Leolux, kunnen zij u adviseren in uw keuze voor een mooie bank, fauteuil of complete inrichting.

Wilt u een uitgebreid interieuradvies, maak dan een afspraak en neem foto’s en een plattegrond mee. Samen met één van onze interieuradviseurs kunnen we voor u een compleet interieurplan realiseren. Met behulp van de grote Leolux stalen kan dan een beeld van uw nieuwe interieur worden geschetst.

Wij nodigen u van harte uit om onze Leolux Select Store te bezoeken en u te overtuigen van het vakmanschap van Matser en Leolux.


Contactgegevens

Adres

Plantsoen 60
6701 AS WAGENINGEN
NL

Telefoon: 0317-419007
Website: www.matser.nl

Openingstijden:
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 13:00 - 17:00 uur (iedere 1e en 3e zondag van de maand)

Auto & Parkeren: 
U kunt ons bereiken via de A12, afslag Ede/Wageningen of A50, afslag Renkum. Tegenover onze showroom kunt u betaald parkeren.

Rolstoeltoegankelijk:
Onze winkel is goed rolstoeltoegankelijk, er is een personenlift aanwezig.

Plan uw route
Uw vertrekpunt:

 

Maak een afspraak

Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak bij de Select Store: Matser. Bepaal zelf uw voorkeursdatum en geef aan op welke manier u benaderd wil worden.Op welke datum wilt u een afspraak maken?

Hoe wilt u door Matser benaderd worden?

Hieronder kunt u aangeven welk(e) model(len) u wilt bekijken of welke vragen u beantwoord wilt hebben.