Leolux Design Center Utrecht


Leolux Design Center Utrecht

Leolux-advies op maat, in een sfeervolle setting.

Kom eens langs en ontdek de complete collectie in een sfeervolle setting, ingericht volgens de laatste trends. Onze Leolux-specialisten geven u graag een gedetailleerd advies.

Daarbij draait het natuurlijk niet slechts om meubels, maar om het gevoel van uw interieur als geheel. Daarom helpen onze adviseurs u ook bij uw keuzes op het gebied van kleuren, materialen en alle andere aspecten die een rol spelen bij het creëren van een interieur waarin u zich meteen thuis voelt.

Reguliere openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Maak een afspraak

Een kijkje binnen

Als u het comfort en gevoel van Leolux-meubelen wilt ervaren, gaat er niets boven een bezoekje aan het Design Center. Hier geven wij u al een voorproefje van wat u mag verwachten.  

Ontmoet onze Leolux-specialisten

Maak kennis met het team van Leolux-specialisten dat in Design Center Utrecht voor u klaarstaat!

Vivian van Loon

Manager Design Center

Daan Nijhuis

Assistent-Manager Design Center

Wenda Voorhaar

Leolux-specialist

Dennis Zijdel

Leolux-specialist

Rachna van Nieuwenhuizen

Leolux-specialist

Karen Keppel

Leolux-specialist

Aan het woord

Vivian van Loon

Bij design draait het erom het visuele en het functionele zo goed mogelijk samen te brengen. En eigenlijk geldt dat ook voor ons Design Center! In een mooie, sfeervolle setting kunt u hier perfect ervaren hoe onze meubels daadwerkelijk aanvoelen. Hoe ze zitten, liggen en welke functies ze hebben.

Neem alle tijd die u nodig heeft; u kunt alle modellen naar hartenlust uitproberen. Bovendien vertellen onze specialisten u graag welke opties u heeft om het perfecte persoonlijke meubel te creëren.

Dat is dan ook direct het mooiste aspect aan het werken in het Design Center: het contact met u als klant. Het is altijd een speciaal en spannend moment als nieuwe modellen in de showroom staan en we de eerste reacties zien. Dan valt mij ook iedere keer op dat geen klant hetzelfde is.

Sommige mensen komen langs om inspiratie op te doen, anderen hebben al een heel specifiek model op het oog. Aan ons als team vervolgens de taak om elk bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. En ik durf voor ons allemaal te zeggen dat we ons geen leuker werk kunnen voorstellen.

Contactgegevens

Adres

Beneluxlaan 27
3527 HS UTRECHT
NL

Telefoon: 030-2938149
Website: www.leolux.nl/utrecht

E-mailadres: utrecht@leolux.nl

Parkeren
U kunt parkeren op de volgende locaties:

  • Aan de voorzijde van het pand zijn beperkte parkeerplekken beschikbaar, hier kunt u gratis parkeren
  • Aan de overkant van de straat (in de Van Vollenhovenlaan) zijn ook gratis parkeerplekken beschikbaar.
  • Aan de achterkant van het winkelcentrum (Trumanlaan); een tijdsduur van 2 uur is gratis, langer dan 2 uur kan tegen betaling.
  • In de parkeergarage bij het winkelcentrum; een tijdsduur van 2 uur is gratis, langer dan 2 uur kan tegen betaling. 

Openbaar vervoer
Ook als u graag met het openbaar vervoer wilt komen is dit uitstekend mogelijk. Exact voor de deur van het Design Center ligt de tramhalte Winkelcentrum Kanaleneiland. 

Vanaf Utrecht CS rijden twee sneltram lijnen, Lijn 60 en 61, ieder kwartier langs de tramhalte Winkelcentrum Kanaleneiland.