Leolux Design Center Eindhoven


Leolux Design Center Eindhoven

De wereld van Leolux, in Eindhoven op zijn allermooist.

In een markant gebouw, midden op Meubelplein Ekkersrijt, vindt u Leolux Design Center Son/Eindhoven. De specialisten in dit Design Center nemen graag de tijd om u rond te leiden door de complete collectie en haar mogelijkheden.

In de adviescorner werken zij samen met u een totaalplan uit voor uw interieur, waarin licht, kleuren, meubelen en materialen een gemoedelijk en welkom geheel vormen. Maar u bent natuurlijk ook altijd welkom voor een oriënterend bezoekje om eens op uw gemak door de collectie te struinen.

Reguliere openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17.00 uur

Maak een afspraak

Een kijkje binnen

Als u het comfort en gevoel van Leolux-meubelen wilt ervaren, gaat er niets boven een bezoekje aan het Design Center. Hier geven wij u al een voorproefje van wat u mag verwachten.  

Ontmoet onze Leolux-specialisten

Maak kennis met het team van Leolux-specialisten dat in Design Center Eindhoven voor u klaarstaat!

Vivian van Loon

Manager Design Center

Roel Minkels

Assistent-Manager Design Center

Ester Verstappen

Leolux-specialist

Myrte Nienhuis

Leolux-specialist

Fabian Zeijler

Leolux-specialist

Maurice van Kriegenbergh

Leolux-specialist

Storm Heuvel

Allround medewerker

Aan het woord

Vivian van Loon

Bij design draait het erom het visuele en het functionele zo goed mogelijk samen te brengen. En eigenlijk geldt dat ook voor ons Design Center! In een mooie, sfeervolle setting kunt u hier perfect ervaren hoe onze meubels daadwerkelijk aanvoelen. Hoe ze zitten, liggen en welke functies ze hebben.

Neem alle tijd die u nodig heeft; u kunt alle modellen naar hartenlust uitproberen. Bovendien vertellen onze specialisten u graag welke opties u heeft om het perfecte persoonlijke meubel te creëren.

Dat is dan ook direct het mooiste aspect aan het werken in het Design Center: het contact met u als klant. Het is altijd een speciaal en spannend moment als nieuwe modellen in de showroom staan en we de eerste reacties zien. Dan valt mij ook iedere keer op dat geen klant hetzelfde is.

Sommige mensen komen langs om inspiratie op te doen, anderen hebben al een heel specifiek model op het oog. Aan ons als team vervolgens de taak om elk bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. En ik durf voor ons allemaal te zeggen dat we ons geen leuker werk kunnen voorstellen.

Contactgegevens

Adres

Ekkersrijt 4040
5692 DA SON EN BREUGEL
NL

Telefoon: 0499-490976
Website: www.leolux.nl/eindhoven

E-mailadres: eindhoven@leolux.nl