Marmer
Marmer

Marmer is een natuurlijk materiaal. Kleur en structuur verschillen per product. Uw eigen persoonlijk blad zal dan ook altijd iets in kleur en in tekening afwijken van het staal of showroommodel dat u heeft gezien. Om deze natuursteen gemakkelijker te onderhouden, zorgt Leolux dat elk blad geïmpregneerd is met een middel dat de open structuur van een beschermende laag voorziet. Enige zorg bij het gebruik en onderhoud van marmer blijft echter belangrijk.

Bianco Carrara
Grey Rigna
Marron Emperador

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.