Schuim
~ Kwaliteitsschuim voor Leolux comfort ~

Standaard of extra brandwerend

De Leolux meubelen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de strengste wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid. De schuimmaterialen die Leolux standaard toepast, voldoen dan ook aan de Europese regels. Voor bepaalde landen buiten de Europese Unie gelden afwijkende normen, waarbij toegevoegde brandvertragende componenten in het schuim wettelijk verplicht zijn. Voor die landen past Leolux schuim toe dat is voorzien van het brandvertragende melamine. Let op: het comfort van het brandvertragende schuim wijkt enigszins af van het standaard schuim.


Leolux laat zich bij de productie leiden door de wetten en normen die gelden in het land waarvoor een meubel bestemd is. Kiest u in plaats van het Europese standaard schuim echter het brandwerende schuim dat voldoet aan de zogenaamde “British Standard”, dan is dat vrijwel altijd mogelijk. Uw Leolux-adviseur vertelt u er graag meer over.


Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.