Leolux garantie

Hoeveel garantie geeft Leolux op haar meubelen?

Leolux kent een uitgebreide 7-jarige garantieregeling. De eerste twee jaar is de garantie volledig. Daarna wordt door Leolux nog uitgebreide nazorg verleend. Alleen voor massief houten tafels en tapijten is deze periode korter.

De volledige garantieregeling lezen? Klik hier


 

Waar kan ik terecht als er iets niet in orde is met mijn meubel?

Leolux streeft dagelijks naar het afleveren van perfecte producten. Er kan echter altijd iets misgaan. Dat lossen we dan graag voor u op. U kunt op meerdere manieren uw serviceaanvraag / klacht indienen:

  • Via uw dealer waar u de overeenkomst mee heeft afgesloten.
  • Online via het serviceformulier. Houd hiervoor uw productnummer bij de hand. Dit vindt u op de garantiepapieren die bij het meubel geleverd zijn, of op de sticker onder het meubel.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.