Onderhoudsadvies

Onderhoud

Uw kostbare Leolux-meubelen blijven langer mooi wanneer u ze op de juiste wijze verzorgt.

Dagelijks en groot onderhoud

Wat te doen bij ongelukjes?

Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Daarom voorzien wij u graag van enkele eerste hulptechnieken bij ongelukjes met uw stoffen Leolux meubel:

1. Vaste bestanddelen (indien aanwezig) zoveel mogelijk verwijderen met een lepel.

2. Vervolgens een theedoek nat maken met koud water, uitwringen en op de vlek plaatsen en zo laten drogen. Verder niets doen. Niet kijken of het werkt, dan wordt de absorptie van de vloeistof in de theedoek onderbroken.

3. Wanneer de theedoek verzadigd is, vervangen door een nieuwe klamvochtige theedoek, totdat de verse vlek niet meer afgeeft.

Als er na deze behandeling hardnekkige vlekken achterblijven, laat ze dan goed drogen en raadpleeg de James Vlekkenschijf. Uitgebreide informatie over vlekverwijdering van verse en hardnekkige vlekken is te lezen op de James Vlekkensite (www.james.eu).

Indien u niet weet hoe u moet handelen, doe dan niets, maar raadpleeg eerst de James Vlekkenlijn (+31 (0)77-327 8007) voor een vakkundig advies.

Verzorgingsproducten op kleur

Voor verzorgingsproducten op kleur kunt u gebruik maken van onze bestelmodule. Met behulp van deze module selecteert uw altijd het juiste verzorgingsproduct voor uw Leolux meubel.

Leolux service webshop

Voor het bestellen van onderhoudsmiddelen kunt ook terecht op de Leolux service webshop.


Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.