Service & onderhoud

Leolux streeft ernaar een perfect product bij u af te leveren. Toch kan er altijd iets mis gaan. Het maken van een Leolux meubel blijft immers mensenwerk. Mocht er iets niet in orde zijn dan lossen we dat natuurlijk voor u op. En mocht er op een later moment iets misgaan, dan is er altijd nog de Leolux garantie.

Bij problemen helpt uw dealer u graag verder. Direct contact opnemen met Leolux kan ook. Onze service-afdeling bereikt u via service@leolux.nl of hieronder bij 'De service van Leolux'. Op deze pagina kunt ook onze volledige garantieregeling, onderhoudsadvies en antwoord op de meestgestelde vragen vinden.

Service & garantie

De service van Leolux

Leolux staat garant voor de kwaliteit en service van haar meubelen. Wij streven naar het afleveren van perfecte producten, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Dat lossen we dan graag voor u op.

Service Webshop

Bent u op zoek naar de juiste onderdelen (zoals viltjes of pootdoppen) of onderhoudsmiddelen voor uw Leolux meubel? Bezoek dan onze Leolux Service webshop en ervaar het gemak van online bestellen.

Garantievoorwaarden

Leolux kent een uitgebreide 7-jarige garantieregeling. De eerste twee jaar is de garantie volledig. Daarna wordt door Leolux nog uitgebreide nazorg verleend.

Uw oude Leolux weer als nieuw

Wij begrijpen het volledig als u geen afscheid kunt nemen van uw oude Leolux meubel. Hij heeft van alles doorgemaakt, heeft lief en leed met u gedeeld. Misschien bent u wel erg gehecht geraakt aan die typische vorm, die zo precies aansluit bij uw ideeën over wonen?

Onderhoudsadvies

Uw kostbare Leolux-meubelen blijven langer mooi wanneer u ze op de juiste wijze verzorgt.

Veel gestelde vragen

Na het lezen van de informatie op deze website kunt u natuurlijk nog vragen hebben. We hebben hier de meest gestelde vragen voor u opgenomen en daarop de antwoorden gegeven. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.