Leolux Projects
~ Eigentijds werken, wonen en leven ~

Werkplekken waar je graag wil zijn

Architecten en inrichters van bedrijfspanden besteden meer dan ooit aandacht aan het creëren van sociale, sfeervolle en inspirerende ontmoetingsplekken. Daardoor lijken werkplekken steeds meer op woonkamers, op plekken waar je niet alleen fijn kunt werken, maar waar je ook graag verblijft. Daar hoort een ander type meubelen bij dan in de traditionele kantoren gebruikelijk was. Huiselijker, ruimer en comfortabeler.

Leolux bouwt in Venlo al meer dan tachtig jaar hoogwaardig design op bestelling en is daardoor uiterst flexibel. Speciale wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot afmetingen en bekledingen, worden door de Leolux vakmensen omgezet in unieke producten. Hierdoor zijn ze niet alleen voor de consument zeer geschikt, maar ook voor de projectmarkt. Denk aan ontvangstruimtes, conferentie- en vergaderlocaties, theaterfoyers of bijvoorbeeld restaurants. Leolux kan daarbij niet alleen uit de eigen collectie putten. Het design van Pode, gemaakt bij en door Leolux, is eveneens zeer geschikt voor toepassing in projecten.

Meer informatie

Leolux heeft de meubelbranche veel te bieden. Niet alleen voor de consument, maar nu ook in de projectmarkt. Nu brengt Leolux wonen en werken eindelijk samen.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden die ons brede product-portfolio biedt. Neem contact op met Peter Bomer, Account Manager Project Nederland voor informatie of een offerte.

Peter Bomer

Account Manager Projecten Nederland
Telefoon: +31 (0)6 37 54 43 62
E-mail: pbo@leolux.nl