Arrow down

Leolux Projects

Of het nu gaat om lobby’s, vergaderruimtes, theaterfoyers of bijvoorbeeld restaurants: meer dan ooit is er aandacht voor het creëren van sociale, sfeervolle en inspirerende ontmoetingsplekken. Voor de “finishing touch” zijn er de collecties van Leolux. Multi-inzetbare zitelementen, fauteuils, stoelen, (salon)tafels en accessoires, voor projecten waar kwaliteit en functionaliteit vooropstaan.

Met een nieuw merk naar Orgatec

Om de interieur professional nog beter van dienst te zijn, introduceert Leolux een nieuw merk. Met modellen uit de collecties van Leolux en Pode. Producten, materialen en kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd (en soms aangepast) om aan te sluiten bij de vraag van de (interieur)architect.

Presentatie van het nieuwe merk: tijdens Orgatec, dé vakbeurs voor inrichters van professionele werkruimtes.

Orgatec

Koelnmesse
23-27 oktober
Hal 11.2 | Stand D30

Wensen voor projecten

In Venlo (NL) bouwen onze vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardig design op bestelling. Die ervaring maakt ons heel flexibel.

Speciale wensen worden unieke producten, ook voor de projectmarkt. Duurzaam geproduceerd, met het beste leer en stoffen van gecertificeerde merkfabrikanten als Kvadrat en De Ploeg. 

De juiste materialen voor uw project

Leolux producten worden geproduceerd met oog voor mens en milieu. Van onze leveranciers eisen wij dezelfde toewijding. Daarom leggen ze verantwoording af over hun inspanningen (certificeringen).

Dat geldt voor bekledingen, maar bijvoorbeeld ook voor hout en schuim. Wij vertellen u graag welke materialen aan uw technische vereisten voldoen.

Lounge

De ontvangstruimte is het visitekaartje van een organisatie. Kleuren, materialen en sferen zijn dan belangrijk. Leolux Projects zorgt ervoor. Neutraal of uitbundig, casual of zakelijk. 

Hospitality

De gasten zijn heilig en dus verdienen ze het allerhoogste comfort. Leolux heeft een collectie om daarvoor te zorgen: actief aan tafel, relaxed in hotelkamers en ontspanningsruimtes.

Residential

Hoogwaardige interieurs voor consumenten zijn al meer dan tachtig jaar onze business. Voor ruimtes van elke afmeting, met een royale keuze in bekledingen, kleuren en comfortvarianten. Europese kwaliteit voor een internationale markt.

Contactgegevens

Nederland

Johan Venekamp
Verkoopleider Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)6 51 57 24 24
E-mailadres: venekamp@leolux.nl

Internationaal

René Nieuwendijk
International sales & marketing director

Telefoonnummer: +31 (0)6 38 13 92 56
E-mailadres: rni@leolux.nl